-

hejhej !
det var ett tag sn jag blogga men jag har inte haft tid och ork
men skulle a bloggat igår men emelias data är s jävla seg så det gick inte .
men lovar att det blir bättre uppdatering den är veckan.
men iag har jag emelia och emelie vart i stan och sen
gick vi in i täby för emelie skulle köpa en klänning.
men nu sitter jag och pluggar men det
går inte så bra för jag orkar inte :P



 



snabbt inlägg !

hejhej !
tänkte bara säga att jag kom hem vid ungefär vid 21.40 eller nått det blev tidigareän vad jag trodde men när jag kom hem så duschade jag och sen då satte jag på datan och tvn men nu ska jag sova för jag är skit trött men lovar att blogga imorogon kanske hinner blogga på morgonen för jaag har sovmorgon ! :)<3

film time :)

kan tyvärr inte lägga upp bilder på skona för min data är cp men då kommer även bild på lite saker jag fick fårn mammas faster i usa det skulle egentilgen vara födelsedags presenter men dom blev försenade så jg fick dom i måndas ska försöka på fredag att lägga upp bilderna för imorogn ska jag u till erga showen men jag ska frsöka blogga när jag kommer hem imorogon jag tror jag kommer hem ungefär vid halv elva men jag vet inte roiktigt när vi är klara men nu ska jag sätta på nån bra film så vi hörs kanske imorogn då puss ! ♥


gammal bild på mig och emelia ♥

det är typ sommar :D

tjaaaaa alla coola !
jag har inte orkat blogg igår och måndas men kan berätta lite kort om vad jag har gjort dom två dagarna .

mådag :
då åkte jag emelia natha och matilda ner till kanalen eftersom det var skit varmt och där åt vi glass och snacka sen ååkte jag hem och gjorde ingenting

tisdag : då gick jag i skolan till elva för jag skulle till doktorn och kolla mina fingrar sen åkyte jag och mamma till skopunkten i arninge och jag handlade två par skor (kommer bilder lite senare) .

idag har jag vart i skolan och jag emelia natha och matilda har bakat 14 kladdkakor hela förmiddan för detär bergashow för föräldrar imorogn och då ska vi sälja fika och efter vi hade bakat hade vi lunch och sen så åkte vi ner till berga med skolan och kolla på showen och sen åkte jag hem !
men nu ska jag gå och göra nått ses sen !

måste draaa !

hejhej !
Om ni undrear varför jag inte har bloggat i helgen så r det för jag har varit i värmland , men vi har inte gjort så mycket . Igår kom jag hem vid typ halv 8 och då hann jag inte blogga men nu ska jag gå till tåget men jag bloggar mer när jag kommer hem. ♥

nu ska miin data sova för natten !

idag har det vart en helt vanlig måndag förutom att vi fick sluta lite tidigare skit skönt. Men när jag kom hem pluggade jag. Sen har jag typ inte gjort så mycket men imorogn ska jag & emelie sova hos cooooolingen emelia vi ska faktiskt laga mat själva och bara mysa och sen på onsdag ska vi in till stan .
men nu ska jag stänga av datan och kolla på film eller om det finns nått bra pogram .
pusshejsmekmig ♥



mina sötnosar ♥

:)

Dagens vill ha: mycket
Dagens doft: beckhem
Dagens smink: mascara & puder
Dagens köp: inget 
Dagens frisyr: toffs
Dagens saknad: vet ej
Dagens mat: frukost , lunch & mellis
Dagens roligaste: mycket

Dagens finaste: emelia & emelie
Dagens najsaste: sluta tidigare
Dagens tråkigaste: skola
Dagens humör: glaad
Dagens film: brllöpsfotografen
Dagens program: inget
Dagens bästa: vet ej
Dagens sämsta: vädret :o


ben & jerry

sitter och äter ben & jerry skit god , åkte hem från emelie typ vid 3 efter det har jag inte gjort nått speciellt .
den här veckan är skit skön vi går bara måndag & tisdag fatta vi är lediga fem dagar ska typ vara emelia och emelie  hela veckan.


emelia är bääst / inte emelia :o

hej ! sitter hos emelie coch gör typ ingenting vaknade vid elva typ . igår gjorde vi inte så mycket vi kollade på film och gick ut en stund. Vi gick typ och la oss vid halv 5. Men idag ska vi inte göra så mycket emelie ska typ  på aik match vid 5 men hon ska äka vid två och då ska jag typ åka hem , bloggar mer när jag kommer hem !


fredag

tjooooooooo alla cooola !
vaknade typ vid tio fettt skönt men det är fredag och jag ligger hemma och är sjuk det gillar vi inte !
blev tvungen att gå ut med mina hundar så kom typ nyss in och ska kolla på film och ta det lungt ska nog fixa mina naglar det blir nog lösnaglar så får jag väl hitta på nått roligt med dom typ med glitter eller nått men lägger ut bilder sen  så får ni se hur det blev men bloggar mer sen .

god natt :)

tänkte bara göra ett sista inlägg innan jag stänger
av datan fast ska inte sova än ska typ kolla på film .
men jag ska vara hemma imorgon också ,
har fortfarande skit ont i
halsen och nu på kvällen så har jag typ
tappat rösten inte kul .
PUSS PÅ KINDEN ♥


sjuuuuuuuuk ! <3

sorry har inte bloggat på skit länge men jag har inte haft lust att blogga men jag ska bli bättre jag lovar !
har det fett tråkigt är sjuk just nu ligger jag och kollar på ett öga rött , det är väl inte den bästa filmen men den funkar ska gå in på hm och kolla om det finns något men bloggar lite senare och så kanske jag lägger upp bilder om jag har hittat nått .
puss så länge ! ♥

RSS 2.0